Mere

26 oct.

Un consum regulat de mere a fost asociat cu urmatoarele beneficii:

– scaderea riscului de boli cardiovasculare
– scaderea colesterolului
– scaderea riscului de cancer (colorectal, cancer de san, cancer hepatic, cancer pulmonar)
– preventia cataractei
– stimularea imunitatii
– detoxifierea ficatului si a intregului organism
– mentinerea unei greutati sanatoase
– scaderea riscului de diabet zaharat de gradul 2
– preventia si tratarea constipatiei si hemoroizilor
– recomandate in sindromul colonului iritabil (datorita continutului crescut de fibre care impiedica meteorismul, balonarile , diareea si constipatia)
– preventia litiazei biliare
– protectie impotriva bolilor neurlogice : Parkinson, Alzheimer (prin antioxidanti si complexul de vitamine B)
– preventia cariilor
– scaderea crizelor de astm
– protectie impotriva osteoporozei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: