Compot de kiwi, portocala si scortisoara

6 nov.


Un desert aromat si sanatos!
Ingrediente:
2 portocale
6 kiwi
125g zahar
1 rama de scortisoara

Mod de preparare:
Razuieste coaja portocalelor si pastreaz-o. In continuare taie-le pe jumatate si stoace-le sucul.
Pune zaharul intr-o cratita, adauga sucul de portocale, coaja rasa si scortisoara. Fierbe la foc mic timp de cateva minute si amesteca continuu cu o lingura de lemn.
Cand zaharul s-a dizolvat de tot, curata kiwile, taiele felii si adauga-le in cratita.
Ia cratita de pe foc, lasa sa se raceasca, si serveste in boluri individuale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: