Povestea lui Schoep

9 nov.


Un american a impresionat intreaga lume prin gestul pe care il face pentru cainele sau bolnav, imaginea devenind des vizualizata pe internet.
John Unger, in varsta de 49 de ani, l-a adoptat pe cainele Schoep in urma cu 19 ani, alaturi de iubita sa de la acea vreme, potrivit Mediafax.
In momentul in care relatia celor doi a luat sfarsit, John a vrut sa se sinucuda, insa faptul ca l-a avut pe Schoep i-a dat putere sa mearga mai departe. In prezent, cainele este bolnav de artrita, iar John il duce in fiecare zi in apa, pentru a-l ajuta sa doarma.
Valurile apei ii calmeaza durerile, iar animalul adoarme aproape imediat ce este dus in apa. „Nu cred ca as mai fi aici daca nu l-as fi avut pe Schoep. Fac tot ceea ce pot pentru acest caine”, a declarat stapanul animalului.
Hannah Stonehouse Hudson, fotograf profesionist, a imortalizat momentul in care cei doi se aflau in apa, cu Schoep dormind in bratele stapanului sau, iar imaginea a facut inconjurul lumii.
Oamenii care au vazut imaginea au donat mii de dolari, iar in prezent Schoep se simte mai bine si poate fi alaturi de stapanul sau pentru mai mult timp.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: