Supa crema Vichyssoise

6 nov.

vichyssoise

Pentru a va incalzi un pic in zilele de toamna, sau pentru un plus de vitamine va recomand aceasta crema delicioasa.

Ingrediente:

900 ml supa de pui

25 g unt

1 ceapa mica

400 g praz

1 cartof

150 ml smantana

2 linguri arpagic

sare

piper

Preparare:

Legumele se spala, se taie marunt, si se calesc 10 minute in unt.

Se adauga supa de pui peste ele si se fierb 12 minute.

Aproape de final adaugam smantana, sare si piper si fierbem 2 minute.

Mixam, si ornam cu arpagic.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: