Cuvinte blande

7 nov.

De cum am ramas singure, mi-am lipit fata de chipul ei minuscul, simtind blanita moale, caldura pe cale sa se stinga. Ignorand izul de antiseptic al mesei, m-am concentrat asupra mirosului pe care il cunosteam.
– Sunt aici, puiule, am soptit, atingand-o pe cap.
Ochii ei acum inchisi, s-au deschis, intalnindu-i pe ai mei. Asta a fost toata incurajarea de care aveam nevoie. Ridicand-o usor, am luat-o in brate ca pe un bebelus si m-am asezat pe singurul scaun din camera. Era de metal, acoperit cu pernute pe care sa te asezi si sa iti sprijini spatele, dar as fi fost in stare sa stau si pe carbuni incinsi pentru biata de ea care nu avusese niciodata, cu adevarat o sansa.
Aplecandu-ma deasupra ei, am murmurat cuvinte blande de dragoste, in timp ce o leganam usor. A intins o labuta, si-a miscat capusorul langa al meu, apoi a ramas nemiscata. Si am stiut. Ma asteptase pe mine. Ridicandu-ma doar putin, am atins puful urechiuselor care n-apucasera niciodata sa creasca cu adevarat. In timp ce o priveam, trandafiriul pielii s-a estompat pe masura ce venele ei micute au incetat sa mai pompeze sange. Am tinut-o strans, pastrand caldura care se stingea. Am mai tinut-o in brate cateva clipe, inainte de a-mi ingropa fata in blanita ei, spunandu-i fara vorbe, ca nu o sa o uit niciodata.

image

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: