Borş țărănesc

22 oct.

Ingrediente:

3 cartofi

1 morcov

1 ardei gras

1 rosie

1 ceapa

1 tulpina de telina verde

1 legatura de patrunjel

200g bacon

200g crenvusti

suc de lamaie

sare

Preparare:

Legumele se taie cuburi. Se pun la fiert cu 4 litri de apa. Se adauga carnea taiata felii.

Sucul de lamaie si patrunjelul verde se adauga la final cand legumele au fiert.

De asemenea se poate pune smantana.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: