Secrete și trădări – Diane Chamberlaine

1 dec.

„Dragă Anna, am început să scriu această scrisoare de atâtea ori, dar mă văd nevoită să o iau din nou de la capăt, neștiind cum să-ți spun că…“

Scrisoarea neterminată este singurul indiciu pe care Tara și Emerson îl au la dispoziție pentru a înțelege motivul sinuciderii prietenei lor, Noelle. Toate lucrurile pe care le știau de peste două decenii despre Noelle – dragostea ei pentru profesia de moașă, pasiunea cu care se dedica diverselor cauze, afecțiunea pe care le-o purta prietenilor și familiei – caracterizau o femeie care iubea viața.

Și totuși, atâtea lucruri rămase învăluite în mister în privința ei au determinat-o să aleagă la un moment dat calea tragică și definitivă a morții…

Odată cu descoperirea scrisorii și a secretului sfâșietor pe care Noelle îl ascundea, prietenele ei încep să dezvăluie adevărul despre femeia complexă și practic necunoscută care le-a influențat atât de mult viețile, prin amalgamul de dragoste și trădare, compasiune și minciuni, speranțe și deziluzii care i-au definit existența tragică.

Screenshot_2017-11-30-17-13-38.png

Fragment:

Screenshot_2017-12-01-11-19-17.png

Screenshot_2017-12-01-11-19-33

 

Mi-a fost greu sa aleg un fragment, pentru ca nu am vrut sa dezvalui nici un secret.

Dar daca eu as putea sa fac o lista de carti pe care sa le cititi obligatoriu, atunci Secrete si tradari, cu siguranta ar face parte din ea.

O carte MINUNATA, care mi-a facut inima sa bata de 1000 de ori mai tare, o carte… Dumnezeule nu am cuvinte sa va spun cat de tare m-a impresionat.

Eu nu stiu de unde le vin atatea idei autorilor cand scriu cate o carte atat de buna.

Totusi eu am o slabiciune pentru cartile despre copii disparuti, despre cele cu legaturi de familie, dar si despre prietenie. Asta le are pe toate.

Am stat ca pe jar cat timp am citit-o, adica 520 pagini in 2-3 zile.

Conexiuni:

Sarah Jio

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: