Filme

29 iul.

Chiar daca in ultimii ani nu prea am avut timp de filme, anul acesta am vazut cateva care merita amintite.

1. Revanșa


Trei bărbaţi căsătoriţi merg împreună la partida anuală de vânătoare dintr-un canion, în mijlocul deşertului. Unul dintre ei are ideea de a veni însoţit de tânăra şi atrăgătoarea sa amantă, care stârneşte imediat interesul celorlalţi doi…
Situaţia scapă de sub control… Abandonată în deşert, tânăra muribundă revine la viaţă, iar vânătorii se transformă în pradă.

*****

2. Mecanicul 2

Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubita. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente.

*****

3. 6 gloanțe


Un fost mercenar cunoscut pentru faptul ca gaseste copii disparuti este angajat de un luptator de arte martiale pentru a-i gasi fiica rapita.

*****

4. Luptă curajoasă

Atunci când Joe Braven (Jason Momoa), un muncitor forestier umil care locuiește în zona frontierei SUA / Canada, se confruntă cu un grup de traficanți de droguri care au depozitat heroina în cabana sa retrasă din munți, el trebuie să facă tot ce e posibil pentru a-și proteja familia. Traficanții de droguri nu știu însă că omul pe care l-au întâlnit are două motivații puternice – una de a lupta pentru viețile membrilor familiei sale, iar cealaltă… plăcerea de a ucide.

****

5. Rechinii ucigași 2


In momentul in care Misty Calhoun, specialista in conservarea rechinilor este invitata sa consulte un proiect top secret condus de catre miliardarul din domeniul farmaceutic Carl Durant, aceasta este socata sa afle ca, compania se foloseste de rechini tauri imprevizibili si extrem de agresivi pentru a-i supune unor teste si experimente care provoaca rapid o serie de pagube iremediabile. Lucrurile degenereaza atunci cand Bella, o femela din grupul de rechini simte ca dupa terminarea testelor vor fi cu totii ucisi.

****

6. Câinele, adevaratul meu prieten

Un răspuns to “Filme”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Filme — iulia ersilia – andone_liliana@yahoo.com - 13 septembrie 2018

    […] via Filme — iulia ersilia […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: