31 de activități pentru o toamnă hygge

23 oct.

1. Planteaza lalele
Plantarea bulbilor în grădina ta pentru a înflori în primăvară va fi distractivă pentru întreaga familie. Există atât de multe flori diferite pentru a alege, cu o gamă largă de culori. Efortul de acum, vă va oferi bucurie, an după an. Octombrie este cea mai bună lună pentru plantare.

2. Fă chili

3. Toamna este anotimpul pentru a fi recunoscator pentru tot ce primesti. Poti crea un jurnal in acest scop, notand binecuvantarile frumoase.

4. Gătește la vatră

5. Culegeți mere. Impreuna cu prietenii sau rudele. Apoi exista o gramada se retete cu mere pe care le puteti incerca.

6. Mergeti in camp. Pregatiți un picnic, asezati-va sub un copac si priviti cum frunzele ating solul. Pregatiti ciocolata calda, paine si supa de dovleac.

7. O cabana in pădure.

Închiriaza o cabana in padure. Fa din acest lucru o traditie anuala. Deconecteaza tot, si petrece timp cu cei dragi in aer liber.

8. O reteta cu bostan

Incepand de la taierea unui bostan pana la a face o reteta la cuptor de la zero, va marca foarte frumos aceasta perioada. Nu uitati sa coaceti si semintele in cuptor.

9. Decoreaza intrarea

A adauga mici decoratiuni de toamna, este felul perfect de a le spune Bun venit, invitatilor tai.

10. O seara de supa

Acum ca frigul s-a instalat, alege o seara pe saptamana pentru a gati supa. Adauga o salata deliciasa, paine de casa si vei avea o cina de care se vor bucura toti.

11. Tricotează
Sau croșetează. Poate iti place sa coși? Folosește-ți mâinile pentru a crea ceva frumos pentru tine sau casă. Petrecerea timpului pentru un proiect care te relaxează este întotdeauna o modalitate bună de a te bucura de o seară liniștită acasă.

12.Faceți o sperietoare.O sperietoare în grădina ta ar fi distractiv pentru întreaga familie. O sperietoare nu trebuie să poarte blugi, ar putea să poarte rochie și șorț. Dacă sunteți ambițioși, fiecare membru al familiei își poate face 

O sperietoare în grădina ta ar fi distractiv pentru întreaga familie. O sperietoare nu trebuie să poarte blugi, ar putea să poarte rochie și șorț. Dacă sunteți ambițioși, fiecare membru al familiei își poate face câte una.

13. Pescuit la lumina lunii.Există ceva atât de energizant în legătură cu luna. Cei mai mulți dintre noi nu petrecem suficient timp pentru a ne bucura de ea. Acum că întunericul ajunge mai devreme, poți să te îndrepți spre cel mai apropiat lac și să-ți prinzi cina.

14. Homestead living

Toamna este momentul perfect pentru a învăța o nouă abilitate pe care o poți folosi în casa ta. Învață să faci pâine de casă ... pâine sărată, crudă, amestecată, care va merita fiecare carbohidrat. Ce zici de a lua lecții pentru a vă face propria brânză? Sau preparați propria bere? Petrece sezonul toamnei devenind un expert în noile tale abilități și, atunci când ai stăpânit-o, dă-ți noul talent ca cadouri de Crăciun.

15. Coechipierul confortabil.Creați un refugiu confortabil într-un colț al casei pe care vă puteți relaxa la sfârșitul zilei. Asigurați-vă că scaunul dvs. este confortabil și că aveți o pernă sau o pătură în apropiere și o masă laterală pentru a vă ține toate cărțile și o ceașcă de ceai. Faceți-vă timp pentru a vă elibera de agitația vieții de zi cu zi.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: