Trei dorințe – Barbara Delinsky

2 nov.
Barbara Delinsky, a creat un roman care rezonează mult dincolo de povestea lui extraordinară de dragoste. Iată o poveste de curaj, comunitate și consecințele magice ale unei a doua șanse.
Ce-ar fi dacă într-adevăr s-ar putea realiza dorințele?
Este chestiunea cu care se confruntă chelnerita Bree Walker când se trezește în spital după un viscol în linistitul Panama, Vermont. Deși nu-și mai poate aminti tragedia care a adus-o acolo, ea a inteles cu certitudine că i-au fost acordate trei dorințe. Se pare că s-a întâmplat deja; de partea ei, este autorul renumit Tom Gates, singurul martor al accidentului care a venit în Panama pentru a-și face simțită faima; și care o face acum pe Bree cauza lui.
Dintr-o dată, lucrurile pe care Bree le-a dorit cel mai mult; o casă, un suflet pereche, o familie; sunt în mainile ei. Dar sunt dorințele reale? Și dacă sunt, care este prețul lor? În timp ce Bree și Tom iau în considerare ceea ce inimile lor au nevoie cu adevărat, ei descoperă că pentru a-și trăi

visele, vor trebui sa-si asume riscuri…

Nota mea pentru aceasta carte este 8.

Am parcurs pas cu pas, pagina dupa pagina cartea pentru ca parea monotona. Stilul scriitoarei este unul cald, drag sufletului meu. Am fost curioasa sa descopar cele trei dorinte, dar finalul m-a surprins si m-a emotionat fara masura.

Romanul m-a facut sa reflectez la viata si sa ma joc cu cele trei dorinte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: